fbpx

Coaching

 TDcoaching


Tantric Dance ervaren tijdens workshops en party’s is heerlijk. Maar soms is het ook fijn om persoonlijk begeleid te worden in de dans en in korte tijd je kwaliteiten aan te scherpen.

  • Heb je meer behoefte aan persoonlijke begeleiding in de tantric dance?
  • Wil je in korte tijd stappen maken in je kwaliteiten in zowel leiding nemen als overgave ervaren?
  • Ben je toe aan persoonlijke feedback over jezelf als tantric dancer?
  • Wil je persoonlijk geholpen worden in uitdagingen die je tegenkomt in de dans?

Dan zijn deze Tantric Dance Coaching sessies zeker iets voor jou!


De dans spiegelt veel over jou. Waar houd jij je nog terug in het leiding pakken, mag je meer in je mannelijke, sturende energie stappen? En waar mag je nog zachter worden en de controle loslaten? Deze twee polariteiten zijn een diepgaand onderzoek zonder eindstation.

Door persoonlijke begeleiding van Elfriede krijg je handvatten hoe je jouw dans nóg magischer kunt maken. Welke dieptes en hoogtes heb jij in je eentje nog niet kunnen ontdekken?

Het kan zijn dat er allerlei onbewuste patronen in jou spelen, die moeilijk zijn om van jezelf door te hebben, met een duidelijke en vriendelijke manier zal Elfriede jouw bewustzijn hier in brengen. Vanuit dit bewustzijn is het tijd om te spelen en te ontdekken. Ik stimuleer je door oude patronen heen te bewegen, te dansen en te ademen, alles vanuit een liefdevolle gegronde aanwezigheid.

Ook zullen we verschillende oefeningen doen die jou patronen duidelijk spiegelen, waar liggen jouw remmingen en blokkades? Door de dans, dansen we die samen vrij, en ervaar je niet alleen meer stroming in het dansen, maar in je hele leven!

Voorafgaand aan een coaching sessie, zal er telefonisch een intake plaatsvinden. Wat is jouw beweegreden te komen? Waar loop je tegen aan? Een korte kennismaking en scan waar jij nu staat.

Kosten
Intake €15,-
Sessie €90,- (per 1,5u)

Coaching sessies vinden plaats in de Conscious Studio, Amsterdam Kattenburgh. Adres volgt na intake.

Coach

Elfriede1 Elfriede    Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor een telefonische intake van €15,-.

© Art of Loving 2020