fbpx

TantricDance Intimi1

There is great potential in using the Tantric Dance to embody tantric wisdom. Through the body, Tantric wisdom can be experienced and this way it can be incorporated into daily life. At 'normal' Tantric Dance workshops, there is room for staying on safe ground and within safe borders. Here they are either bent or crossed to explore the unknown.

 

In de intimi groep zoeken we de verdieping door zelf thema’s aan te dragen die voor jou van belang zijn. We delen een diepe vorm van vertrouwen, transparantie en veiligheid. In de dans word je uitgedaagd uit je comfort zone te stappen en grenzen op te zoeken. Er wordt gehuild, geschreeuwd en gelachen. Door het uiten van wat er speelt op dit moment wordt je geleid op de weg naar binnen.

We gebruiken de dans als meditatie en gebruiken de zintuigen als poort naar het 'hogere', het 'Goddelijke', 'energie'. De focus is niet op de zintuigen, genot, gemak, etc. Maar daar aan voorbij. Waarbij ons lichaam een heilige tempel is waarin de kundalini energie verenigt wil worden met de kosmische kundalini. 


Niet blijven hangen in voorkeuren, wat ik wil, wat ik nodig heb, etc. We gebruiken de dualiteit om deze te doorzien en daaraan voorbij te gaan. Ons te richten op de stilte en de leegte, de ruimte van het moment. Zo doorzien we de Mind en het Ego. En ervaren we wie we werkelijk zijn.

Het mooie van de Tantric Dance intimi, is dat je de controle 'mag verliezen'. Dat je tegen een 'grens' aanloopt waar je normaal gesproken voor terug zou deinzen. Pas als je op die grens bent beland: dan begint je Spiritual Practise... Dan wordt je uitgedaagd jezelf opnieuw uit te vinden. Nieuwe keuzes te maken, die leiden tot bevrijding. Bevrijding van oude conditioneringen. Spiritualiteit en Seksualiteit gaan in de Tantric Dance hand in hand. Rakesh & Esther zijn er om die Sacred Space te bewaren. Het zijn niet zomaar gezellige of gewaagde dans middagen, het is bedoeld voor transformatie- to 'open to the Divine', dit is de insteek van de Intimi groep, and we love it!

Hosted by Rakesh and Esther.

Deelname is op uitnodiging en alleen voor ervaren TD-dansers wanneer er plaatsen beschikbaar zijn.
Ben je van mening dat jij hier bij hoort, meld je hier persoonlijk aan. Wanneer jouw motivatie om mee te doen ons raakt, maken we een
afspraak om met jouw te dansen. Zo voelen we of jij die ervaren Tantric Dance danser bent die onze groep verrijkt.

Kosten
Per keer €25,-

Agenda

27 - 27 jun

Tantric Dance Intimi 12:30 - 16:30

vv Ticket boeken

01 - 07 sep

♡ Tantric Dance Teacher Training ♡ * new dates anounced asap! 10:30 - 17:00 Conscious Studio, derde wittenburgerdwarsstraat 1E, Amsterdam

vv Ticket boeken

05 - 05 sep

Tantric Dance Experience - Amsterdam 13:30 - 17:00 Mirror Centre

vv Ticket boeken

05 - 05 sep

Tantric Dance Celebration A'dam 19:30 - 23:30 Mirror Centre

vv Ticket boeken

19 - 19 sep

Tantric Dance Experience Advanced 13:30 - 17:00 Mirror Centre

vv Ticket boeken

© Art of Loving 2020