fbpx

TD Verdiepingsgroep

Wat leuk dat je hier op de pagina bent van de Tantric Dance Verdiepingsgroep. Dat betekent vast dat je van Tantric Dance houdt. Maar wist je dat Tantric Dance ook diep transformerend kan zijn? Tantric Dance is als een dans van het leven die je precies laat zien waar jouw levensenergie en kracht zit én waar je deze nog meer kan toelaten.

Elfriede vertelt meer over haar Verdiepingsgroep Rotterdam in dit filmpje


Wat jij transformeert hangt natuurlijk helemaal af van jou, maar er is van alles mogelijk:

Zoals bijvoorbeeld Ton die zegt: “deze Verdiepingsgroep heeft mij gebracht dat ik écht voel wie ik ben, mijn Essentie, mijn bron en dat werkt door in mijn dagelijks leven. Ik haal nu veel meer uit mezelf en volg mijn energiestroom.”

Of Cees die heeft geleerd wat leiderschap voor hem betekent en daar veel profijt van heeft in zijn functie als directeur.

Tatjana ontdekte in de dans hoe ze bij zichzelf kon blijven.”De Verdiepingsgroep was de enige plek waar ik met mijn eigen seksuele energie en speelsheid kon experimenteren, zonder dat ik me schuldig hoefde te voelen. Wat een bevrijding!”


De opzet van Tantric Dance Verdiepingsgroep
In de TD Verdiepingsgroep dansen we met een vaste groep dansers gedurende de maanden januari t/m juni. Er start een groep in Amsterdam met Esther en een groep met Elfriede in Rotterdam. Beide groepen starten begin januari. Ervaringen van deelnemers met Esther en van Esther zelf vind je hier: https://youtu.be/Dtf9ZOKLz7o en informatie over de TD Verdiepingsgroep Amsterdam wanneer je op deze link klikt https://verdiepingamsterdam.tantricdance.nl

Informatie over Elfriede https://elfriede.artofloving.nl in de TD Verdiepingsgroep Rotterdam https://verdiepingrotterdam.tantricdance.nl

Beiden groepen kennen ook weer een iets andere opzet qua data en lengte en aanpak.

Deze groep is wat voor jou, wanneer je:

  • Jouw volle potentie wilt leven
  • Helder zicht wilt op jouw patronen die je hiervan weerhouden
  • Je lichaam volledig wilt bewonen en je levensenergie vrij wilt laten stromen
  • Het spannend vindt en er toch voor kiest om alles wat je tegenkomt in de ogen kijkt, zowel pijn als pure bliss.


Nieuwsgierig naar wat de Verdiepingsgroep voor anderen heeft betekent?
Voordat jij besluit of het iets voor jou is, kan je natuurlijk ook nog kijken naar wat Ton, Caroline, Nely en Ton delen hoe de Verdiepingsgroep in 2019 hun leven heeft verrijkt. Ton zegt er in ieder geval dit over: “ik vind het de leukste, mooiste en fijnste vorm van persoonlijke ontwikkeling. Waarom? Het is met speelsheid, met dansen, met aanraken, met nabijheid en die combinatie vind ik heerlijk. Innerlijke vrijheid, durf, spelen, plezier, lol, leven, lucht”, dat heeft het meedoen met de Tantric Dance Verdiepingsgroep mij gebracht.
https://www.youtube.com/video/36rXke11kf8

Voel je het tintelen? Benieuwd wat een half jaar Tantric Dance voor jou kan betekenen?
Laat ons weten waarom jij denkt dat deze groep iets voor jou is en wat jij graag wilt ontdekken of leren. We maken dan meteen een afspraak voor een proefdans. In deze dans ontmoeten we je graag en voelen of je gevoel voor leiden en volgen hebt in de dans.
Dat kan bij Esther wanneer je mee wilt doen in Amsterdam en bij Elfriede wanneer je mee wilt doen in Rotterdam.
Wacht niet te lang, want er zijn nog maar een paar data mogelijk.

Ja, maar….
Toch kunnen we ons voorstellen dat je nog vragen hebt of zelfs bezwaren. Het is natuurlijk ook best spannend om je vast te leggen voor een half jaar. Wie weet heb je toch nog bedenkingen. Esther gaat hier verder in op veel genoemde bedenkingen in.Voel je nu een Ja, geef je dan meteen op én heb je misschien toch nog een vraag dan horen wij het graag.

Wij zien naar je uit en hebben er heel veel zin in.

Esther, Elfriede & Rakesh

© Art of Loving 2020